Kursi listrik

Kursi listrik punika kursi ingkang dipunilèni arus listrik kanggé ngéksekusi kapidana pati utawi tahanan ingkang dipuntemahi paukuman pati. Panggunaan kursi listrik kanggé éksekusi kapidana pati puniki lazim dipun-ginakaken ing Amérika Sarékat, khususipun ing praja Alabama, South Carolina, lan Virginia, sarta dados satunggil-satunggilipun metode paukuman pati ing praja Nebraska.

Old Sparky, kursi listrik ingkang dipunpigunakaken ing pakunjaran Sing Sing

Pranala njabaBesut