Kuta, Badung

Kuta iku kacamatan ing Kabupatèn Badung.[1]

Kuta
Kacamatan
Kuta kapernah ing Bali
Kuta
Kuta
Kuta kapernah ing Indonésia
Kuta
Kuta
Koordhinat: 8°43′34″S 115°10′24″E / 8.72607°S 115.17344°E / -8.72607; 115.17344Koordhinat: 8°43′34″S 115°10′24″E / 8.72607°S 115.17344°E / -8.72607; 115.17344
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
Kodhe laladan
administrasi
51.03.01

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kabupatèn Badung