Lancaran

Lancaran iku salah siji jinis struktur gendhing ing gamelan Jawa. Iku klebu struktur gendhing sing prasaja. Struktur iki raket karo gangsaran lan bubaran.

Kolotomik utama wilangan thuthukane ya iku 16 thuthukan (keteg) kanthi urutan:

TWTN TPTN TPTN TPTG