Latifa

Latifa Bint Alaya El Arfaoui utawi luwih ditepungi mawa jeneng Latifa (Arab: لطيفة بنت عليه العرفاوي‎‎; lair ing Manouba, Tunisia, 14 Fèbruari 1961; umur 61 taun) ya iku penyanyi lan aktris Tunisia.

Latifa
لطيفة
Latifa
Latar wuri
Jeneng lair Latifa Bint Alaya El Arfaoui
لطيفة بنت عليه العرفاوي
Jeneng liya Latifa
Lair (1961-02-14) Fèbruari 14, 1961 (umur 61)
Tunisia Manouba, Tunisia
Jinis Musik Musik Arab
Pakaryan
Taun aktif 1980-an – sekarang
Parusahan rekaman
  • Rotana Records
  • Akurama Records
  • Universal Music Indonesia
Agama Islam

Pranala njabaBesut