Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Fèbruari 2010

14 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 45 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Dinten Valentine, inggih punika dinten tiyang-tiyang ngungkapaken kasih sayangipun marang yangipun.

Uga delengenBesut

13 Fèbruari – 14 Fèbruari – 15 Fèbruari