Cithakan:Fèbruari 2010

13 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 44 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Hari Persatuan Farmasi Indonésia

Uga delengenBesut

12 Fèbruari – 13 Fèbruari – 14 Fèbruari