12 Fèbruari

tanggal

Cithakan:Fèbruari 2010

12 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 43 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

11 Fèbruari – 12 Fèbruari – 13 Fèbruari