Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Fèbruari 2010

11 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 42 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 2013 -Paus Benediktus XVI ngumumaken pangunduran dhirinipun, ingkang kaétang èfèktif milai pukul 20.00, tanggal 28 Fèbruari 2013. Panjenenganipun wujud Paus katiga ingkang ngunduraken dhiri sasampunipun Paus Selestinus V nalika taun 1284 lan Paus Gregorius XII nalika taun 1415.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    • Dinten Tiyang Sakit Sadonya.
    • Dinten Adegipun Negari ing Jepang.

    Uga delengenBesut

    10 Fèbruari – 11 Fèbruari – 12 Fèbruari