Lautaro Acosta

Lautaro Germán Acosta (lair tanggal 14 Maret 1988) minangka pemain bal-balan profesional Argentina sing main ing Klub Atlético Lanús lan tim nasional Argentina minangka pemain sayap.

Lautaro Acosta
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lautaro Germán Acosta
Tanggal lair (1988-03-14) 14 Maret 1988 (umur 33)
Papan lair Glew, Argentina
Dhuwur 1.68 m (5 ft 6 in)
Posisi main Forward
Katerangan klub
Tim saiki
Lanús
Angka 7
Karir nom
Lanús
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2008 Lanús 55 (5)
2008–2013 Sevilla 23 (0)
2011–2012Racing Santander (loan) 21 (2)
2012–2013Boca Juniors (loan) 22 (0)
2013– Lanús 159 (31)
Tim nasional
2007 Argentina U20 12 (1)
2008 Argentina Olympic 4 (3)
2017– Argentina 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 8 March 2020.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 6 September 2017

Pranala njabaBesut

Cithakan:Club Atlético Lanús squad