Lawiyan, Lawiyan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Lawiyan iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Lawiyan
Kalurahan
Lawiyan kapernah ing Kutha Surakarta
Lawiyan
Lawiyan
Lawiyan kapernah ing Jawa Tengah
Lawiyan
Lawiyan
Lawiyan kapernah ing Indonesia
Lawiyan
Lawiyan
Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′39″E / 7.57025°S 110.79426°E / -7.57025; 110.79426Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′39″E / 7.57025°S 110.79426°E / -7.57025; 110.79426
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.