Lemonade


Lemonade minangka omben - omben rasa lemon sing legi. Ana macem-macem jinis limun sing ditemokake ing saindenging jagad. [1] Ing Amerika Utara lan Asia Kidul, jeruk nipis mendhung. Biasane ngombe krasan nganggo jus lemon, banyu, lan pemanis kayata gula tebu, sirup sederhana utawa madu . [2] Ing Inggris lan Australia, lemonade sing bening, minuman bergas, luwih disenengi. [3]  ] Sanajan ana bedane antara ombenan kasebut, saben minuman kasebut dikenal kanthi sebutan "jeruk nipis" ing negara-negara sing dominan. [ <span title="The material near this tag may rely on a self-published source. (February 2020)">sumber diterbitake dhewe?</span>

Kaca limun mendung, khas ing AS

ReferensiBesut

  1. "LEMONADE - meaning in the Cambridge English Dictionary". dictionary.cambridge.org.
  2. "History of Lemonade". Buzzle. Diarsip saka sing asli ing October 9, 2015. Dibukak ing December 26, 2015.
  3. Muir, Alana (2012). An American Guide to Britishness. Lulu.com. ISBN 978-1-4717-8546-7.