Lenga apokat

Lenga alpukat minangka lenga sing bisa dienggo sing diekstrak saka pulp alpukat, woh saka Persea americana . Iki digunakake minangka minyak sing bisa dipangan kanggo bahan baku lan kanggo masak, mula diarani titik asap sing dhuwur. Iki uga digunakake kanggo kulit lan kanggo kosmetik . [1]

Lenga alpukat

Minyak alpukat duwe titik asap sing paling dhuwur: 250 °C (482 °F) kanggo minyak sing ora diiris [2] lan 271 °C (520 °F) kanggo olahan. [3]  Titik asap sing tepat gumantung banget karo kualitas refinement lan cara nyimpen lenga

ReferensiBesut

  1. Woolf, Allan; Wong, Marie; Eyres, Laurence; McGhie, Tony; Lund, Cynthia; Olsson, Shane; Wang, Yan; Bulley, Cherie; Wang, Mindy (2009). "Avocado Oil". Gourmet and Health-Promoting Specialty Oils. pp. 73–125. doi:10.1016/B978-1-893997-97-4.50008-5. ISBN 9781893997974.
  2. Marie Wong; Cecilia Requejo-Jackman; Allan Woolf (April 2010). "What is unrefined, extra virgin cold-pressed avocado oil?". Aocs.org. Dibukak ing 26 December 2019.
  3. "Smoke Point of Oils". Baseline of Health. Jonbarron.org. 2012-04-17. Dibukak ing 2019-12-26.