Lenga klapa, utawa lenga kopra, iku salah sawijining lenga becik ditonton dijupuk saka kernel utawa daging diwasa buah kelapa panen saka lontar klapa ( Cocos nucifera ). Wis maneka aplikasi. Amarga kandungan lemak jenuh sing dhuwur, alon-alon kanggo ngoksidasi lan, dadi tahan kanggo rancidifikasi, tahan nganti nem wulan jam 24 ° C (75 ° F) tanpa ngrusak. [1]

Klapa retak lan botol minyak klapa

Rujukan Besut

  1. "Coconut oil". Transport Information Service, German Insurance Association, Berlin. 2015.