Lenga neem

Minyak neem minangka minyak sayur sing ditekan saka woh-wohan lan wiji neem ( Azadirachta indica ), sawijining wit ijo sing asli saka anak bawana India lan wis dikenalake ing pirang-pirang wilayah liyane ing wilayah tropis. Iki minangka produk paling penting saka neem sing kasedhiya kanggo pertanian organik lan obat-obatan.Minyak neem uga dikenal kanthi jeneng Veppennai (ing basa Tamil).

Minyak neem expeller