Lie with Me (filem)

Lie with Me ya iku film dramatis nalika taun 2005 saka nagara Kanada sing diarahake dening Clément Virgo, film iki adhedhasar saka novel 2001 jeneng sing padha kang tinulis dening Tamara Faith Berger . Bintang film kasebut ing Lauren Lee Smith lan Eric Balfour. Plancongan kasebut nyatakake ana wanita enom kang duwe sipat agresif banjur nemoni lan miwiti kasmarane karo wong lanang enom sing padha agresif banjur nggawa konflik.

Lie with Me (filem)

Disetting lan dijupuk ing Toronto (utamane The Annex ), film kasebut diarahake dening Clement Virgo . Film iki diwiwiti ing Festival Film Internasional Toronto 2005. Lagu

gu swing filem iki ara yaiku musik saka Broken Social Scene lan Annelise Noronha.

PlotBesut

Kamera alon-alon ngadohi wong wadon enom sing lagi ndeleng tv. Dheweke tangi kanthi gumregah lan metu menyang phesta, saperlu nggolek kanca. Leila wis ngerti yen dheweke duwe keluwihan saka liyane, ananging rumangsa lara atine ora bisa ditambani, dheweke panggah menengan, sanajan dheweke negesake pangrasane. Sadurunge dheweke bisa milih bojo kanggo urip iki. Banjur tangane dheweke diresiki dening David, menyang jedhing, nalika pacare nelpon liwat lawang. David lunga, nanging mripate Leila terus ndeleng David nalika milih wong lanang mau rada isin, Banjur dheweke bingung ing njaba nalika David ndeleng prastawa iku saka mobil nalika pacare, Victoria (Polly Shannon). Leila kepingin pepanggihan maneh karo David sanajan dheweke tetep pasif banget.

Banjur Leila weruh dheweke mlaku mudhun ing dalan, lan ngetutake. David mesem nanging ora ngomong karo Leila lan mlayu, dituntun menyang papan dolanan bocah. Dheweke njengkelake ing trowongan cilik lan nonton saben liyane nalika dheweke wiwit nutul. Nanging wektu iki david banjur lunga.

Leila mara menyang wong tuwane ing omah lan ngerti yen ibune ninggal bapake lan adol omah. Bapake wis lara ati, piranti ing omah tetep dibenturi watu ing pot lan nolak kanggo nindakake apa-apa nalika ibuné langsung metu saka omah lan kepingin pegatan. Kanca paling apik Leila, Rachel (Kristin Lehman) wis ameh rabi, nanging ngakoni yen dheweke wis nggawe rasa tresnane karo pacar lawas (Mantane), sanajan ana dheweke njaluk rabk karo pacare lan siap mapan. Leila mangu-mangu nanging prekewuhan, lan Rachel (Kristin Lehman) ngguyu nalika nguripake VCR lan nemokake tv sing ditonton Leila; Leila ora ngandhani apa-apa babagan David.

Nalika Leila ndelok David maneh dheweke pungkasane jagongan karo liyane, lan dheweke ngajak david mulih, ing ndadekake dheweke duwe rasa tresna. Dheweke takon karo Leila yen dheweke bakal nresnani karo dheweke kanthi nyata, menehi nomer telpun kasebut nalika dheweke banjur lunga.

Pungkasane dheweke metu, lan miwiti rasa asmara nyata. Dheweke ketemu bapakne David, sing ringkih tuwa nanging lucu banget, nggoda dheweke babagan pacaran lan nggawe swara ing njero apartemen. Si David nggegirisi banget karo bapakne, sing apik banget. Leila isih ora nggagas sanajan dheweke ora wedi nalika pacar lawas David, Victoria (Polly Shannon) nyerang dheweke ing pakaryan, amarga menehi labrakan yen David duwe masalah karo karukunan. Nalika bali menyang klub kasebut maneh, Leila njoget kanthi pasangan karo wong lanang nalika nonton reaksi David, lan dheweke lara ati lan nesu nalika bali menyang papane. Dheweke ngrasa wedi, nalika dheweke ngaku ora mikir apa-apa, nanging dheweke butuh leila,

nanging dheweke tumindak kaya kabwes pedhot. eavideke njaluk dheweke janji yen ora bakal ninggalal ila,k e, lan dheweke rra percaya karo awake dhewe.

Nalika David nemokake bapakne wis mati, dheweke nuli lunga menyang panglipur kanggo Leila, nanging dheweke ora ngerti kepiye nglipur. Iki nyebabake konflik, lan pungkasane dheweke njaluk supaya leila lunga. Mengko, dheweke mikirake maneh; nanging dheweke ora bisa nemokake Leila maneh, amarga dheweke ora ngerti apa-apa babagan dheweke kajaba jenenge pisanan. Leila nemokake jagad kesenengane dheweke luwih sedih lan dadi tambah frustasi. Dheweke milih wong lanang sing liya maneh, nanging atine dheweke kanthi nesu nalika ora bisa ngetutake perintah , lan mbuwang mantane metu saka apartemene.

Leila nglampahi wektu karo wong tuwane nalika lagi mlaku kanthi cara sing kapisah, lan wis siyap kanggo pernikahan nalika musim panas wis rampung. Nalika nitih sepedha menyang upacara kasebut, David ndeleng dheweke lan ngetutake truk kasebut. Dheweke ngenteni ing njaba papan pangibadah lan nyedhaki dheweke amarga kabeh wong banjir menyang trotoar sawise pernikahan kasebut, banjur Rachel (Kristin Lehman) nyekel tangane Leila lan dheweke nimbali David, kanggo takon apa dheweke bakal teka. Ing resepsi David nonton dansa Leila karo wong tuwa, nanging dheweke mlayu maneh nalika nyedhaki dheweke. Iki wektu dheweke ngetutake kabeh, mulih menyang omah, lan ujar yen dheweke ora bakal ditinggal maneh. Dheweke nggabungake maneh lan film kasebut rampung karo loro sing lagi andum tresna.

CastBesut

CathetanBesut

Link njabaBesut