Limanowa

Limanowa
POL Limanowa COA.svg
Lambang Limanowa
Barkas:POL Limanowa map.svg
Lokasi Limanowa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Limanowa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Limanowa (Jerman Ilmenau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.