Tuduhaké menu pokok

Lorenzo Ariaudo

sawijining pamain bal-balan Italia

Lorenzo Ariaudo (lair ing Turin, 11 Juni 1989; umur 30 taun) ya iku sawijining juru main bal-balansing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi bèg.[1]

Lorenzo Ariaudo
Lorenzo Ariaudo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lorenzo Ariaudo
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 3
Karir nom
1997–1998 CBS
1998–2008 Juventus
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2010 Juventus 3 (0)
2010Cagliari (pinjaman) 9 (0)
2010– Cagliari 19 (0)
Tim nasional
2009–2010 Italia U-21 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 November 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12 Oktober 2010

Ariaudo miwiti karir junioré ing klub CBS lan Juventus banjur uga miwiti karir senioré ing klub mau. Sempét disiléhaké marang Cagliari sakderengé gabung sepenuhe ing taun 2010.[2]

Cathétan SikilBesut

  1. Profil Lorenzo Ariaudo , Bola Net.
  2. "Agazzi è tutto del Cagliari". Cagliari Calcio (ing basa Italian). 21 June 2010. Dijupuk 23 June 2010. 

Pranala njabaBesut

Sorotan TransferBesut

Lorenzo Ariaudo
Agen: Davide Torchia
Kontrak Habis:30 Jun 2013
Tanggal Dari Ke Jumlah 31 Januari 2011 from Juventus to Cagliari €2.500.000 1 Juli 2010 from Juventus to Cagliari €1.300.000 30 Juni 2010 from Cagliari to Juventus Peminjaman Berakhir