Lubuk Pinang, Mukomuko

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mukomuko {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lubuk Pinang, Mukomuko
Nagara Indonésia

Lubuk Pinang iku kecamatan ing Kabupatèn Mukomuko propinsi Bengkulu.