Luis Rafael Sanchez

Dr. Luis Rafael Sánchez alias "Wico" (miyos taun 1936 ing Humacao, Puerto Rico), dipunanggep déning kathah tiyang minangka panulis naskah drama Puerto Rico paling ageng ing jaman modhèren.

Luis Rafael Sánchez
Luis Rafael Sanchez.JPG
Dr. Luis Rafael Sánchez
Jeneng pènWico
Pakaryapanulis naskah drama (dramawan)
BangsaPuerto Rico

Pranala njawiBesut