Mèsem

Mèsem iku èksprèsi rai sing semu guyu. Wong mèsem iku kalaksanan mawa ngobahaké otot-otot sacedhaking lambé lan mripat. Akèhé wong mèsem iku kanggo nuduhaké rasa seneng. Nanging wong mèsem iku kadhangkala uga ngécé semu mléngos.

Sawijining bocah wadon Irak mèsem