Maba Kidul, Halmahera Wétan

Maba Selatan iku kecamatan ing Kabupaten Halmahera Timur propinsi Maluku Utara.

Maba Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiMaluku Utara
KabupatenHalmahera Timur