Mahkamah Agung Republik Indonesia

Lambang Mahkamah Agung

Mahkamah Agung (dicekak MA) iku lembaga tinggi nagara sajeroning sistem katatanagaraan Indonésia minangka sing nyekel kakuwasan kehakiman bebarengan karo Mahkamah Konstitusi.

Mahkamah Agung mbawahi badan peradilan sajeroning lingkungan peradilan umum, lingkungan peradilan agama, lingkungan peradilan militèr, lingkungan peradilan tata usaha nagara.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kekuasaan kehakiman Indonésia Cithakan:Pengadilan