Malangke, Luwu Lor

(Kaelih saka Malangke, Luwu Utara)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Lor {{{nama dati2}}}]]

Malangke, Luwu Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.22.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Malangke iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu lor