Manahan, Banjarsari, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Manahan iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1] Ing kalurahan Manahan ana sawijining papan kanggo among raga kang duwèni standar Internasional arané Manahan Sports Complex kang dumadi saka manéka warna sarana olahraga kaya ta: Stadhion Manahan, Bèji Nglangi Tirtamaya, Velodrome Manahan, Lapangan Tenis, lan-liya-liyané.

Manahan
Kalurahan
Manahan kapernah ing Kutha Surakarta
Manahan
Manahan
Manahan kapernah ing Jawa Tengah
Manahan
Manahan
Manahan kapernah ing Indonésia
Manahan
Manahan
Koordhinat: 7°33′18″S 110°48′24″E / 7.55501°S 110.80655°E / -7.55501; 110.80655Koordhinat: 7°33′18″S 110°48′24″E / 7.55501°S 110.80655°E / -7.55501; 110.80655
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)