Mangkubumèn, Banjarsari, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Mangkubumèn iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Mangkubumèn
Kalurahan
Mangkubumèn kapernah ing Kutha Surakarta
Mangkubumèn
Mangkubumèn
Mangkubumèn kapernah ing Jawa Tengah
Mangkubumèn
Mangkubumèn
Mangkubumèn kapernah ing Indonesia
Mangkubumèn
Mangkubumèn
Koordhinat: 7°33′33″S 110°48′45″E / 7.55927°S 110.81259°E / -7.55927; 110.81259Koordhinat: 7°33′33″S 110°48′45″E / 7.55927°S 110.81259°E / -7.55927; 110.81259
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.