K.G.P.A.A. Mangkunagara II
K.G.P.A.A. Mangkunagara II
Raja Mangkunagaran.
Miyos
Séda
Jabatan

Ratu Mangkunagaran

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Mangkunagara II (Hanacaraka: ꦏꦚ꧀ꦗꦼꦁꦓꦸꦱ꧀ꦠꦶꦦꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦢꦶꦥꦠꦶꦄꦂ​ꦪꦩꦁꦑꦸꦟꦒꦫ꧇꧒꧇) dipuncekak Mangkunagara II​​ utawi Pangéran Surya Mataram, Pangéran Surya Mangkubumi, utawi Radèn Mas Sulama inggih punika raja wonten ing karaton Mangkunagaran.

Priksani ugiBesut

RéferènsiBesut

  • Dr. H.J. De Graaf, Geschiedenis van Indonesië, N.V. Uitgeverij w. van Hoeve, 's Gravenhage Bandung 1949.


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara I
Raja Mangkunagaran
1796 - 1835
Dipunlajengaken
déning:
Mangkunagara III