Mapanget, Manado

Mapanget iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Kairagi 1
  • Kairagi 2
  • Papunika Atas
  • Papunika Bawah
  • Kima Atas
  • Buha
  • Pandu
Mapanget, Manado
Nagara Indonésia

Kutha Manado