Marco Verratti

sawijining pamain bal-balan Italia

Marco Verratti (lair ing Manoppello, Pescara, 5 Novèmber 1992; umur 28 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi glandhang.

Marco Verratti
Verratti-2019-07-17 SG Dynamo Dresden vs. Paris Saint-Germain by Sandro Halank–126.jpg
Verratti nganggo seragam latian Paris Saint-Germain
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marco Verratti
Dhuwur 1.65 m (5 ft 5 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 24
Karir nom
2000–2008 Pescara
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2012 Pescara 74 (2)
2012–saiki Paris Saint-Germain 11 (0)
Tim nasional
2012– Italia U-21 3 (0)
2012–saiki Italia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 November 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 November 2012

Verratti miwiti karir junioré ing klub Pescara, salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga, sadurungé gabung karo Paris Saint-Germain ing taun 2012.[3]

RéferènsiBesut

  1. "MARCO VERRATTI" (in Italian). Delfino Pescara 1936. Retrieved 11 August 2011.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "Marco Verratti Goal.com Profile". Retrieved 21 September 2012.
  3. "Marco Verratti joins PSG". Paris Saint-Germain. 18 July 2012. Retrieved 18 July 2012.

Pranala njabaBesut