Tuduhaké menu pokok

Mary Wollstonecraft (27 April 175910 September 1797) iku siji panulis, filsuf lan feminis saka Britania Raya (Inggris).

Daftar karyaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.