Masamba, Luwu Lor

(Kaelih saka Masamba, Luwu Utara)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Lor {{{nama dati2}}}]]

Masamba, Luwu Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.22.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Masamba iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu Lor