Masjid Agung Kudus

Masjid Agung Kudus inggih punika salah sawijining masjid ingkang wonten ing tlatah Kudus, caketipun pasareanipun Sunan Kudus. Masjid Menara Kudus punika ugi biyasa dipunwastani Masjid Menara Kudus, awit cirinipun wonten menara ingkang wujudipun kados candhi wonten ing sangajengipun masjid. Punika minangka tandhanipun akulturasi budaya Islam kaliyah Hindhu rikala jamanipun Sunan Kudus[1].

DSC07678.JPG

RéferènsiBesut

Pranala njawiBesut