Massa atom saka unsur kimia ya iku massa siji atom ing kaanan meneng, lumrahé dinyatakaké sajeroning ékan massa atom. Massa atom sok disinonimaké karo massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Sanadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga aji-aji mau bisa wujud rata-rata bobot saka massa kabèh isotop unsur, utawa massa saka siji isotop waé.

Pranala njabaBesut