Tuduhaké menu pokok
Mats Hummels ing taun 2018

Mats Hummels iku juru main bal-balan Jerman sing nduwé jeneng dawa Mats Julian Hummels.[1] Piyambaké lair tanggal 16 Dhésèmber 1988 ndhik Bensberg, Jerman.[2] Pemain sing duwuré 192 cm iki posisiné dadi juru main mburi.[2] Taun 2007 piyambaké dadi juru main Bayern Munchen, sadurungé mung ana tim Bayern Munchen B. Nanging taun 2009 nganti 2016 piyambaké mbéla tim Borussia Dortmund. Akiré piyambaké mbalek manèh ndhik Bayern Munchen tengah-tengahé taun 2016 iki.[1] Sakdawané 8 taun ndhik Signal Iduna Park, kandangé Dortmund, Hummels wis main ping 307 tetandhingan lan gawé 25 gol.[3]

Mangsa 2016 iki, Hummels bakal dadi juru main mburiné Bayern Munchen karo Jérôme Boateng. Pertahanané Bayern mangsa iki bakal kuat amarga loro-loroné tahu main barengan ndhik tim bal-balan Jerman.[4] Sawise telung musim pindhah menyang Bayern Munchen, Hummels ing musim iki ditransfer bali manèh déning klubé sakawit yaiku Borussia Dortmund.

Cathetan sukuBesut

  1. a b "Mats Hummels". www.bola.net. Dijupuk 14 August 2016. 
  2. a b "Mats Hummels". www.goal.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  3. raga/20160510181942-142-129767/mats-hummels-resmi-menjadi-milik-bayern-munich/ "Mats Hummels Resmi Menjadi Milik Bayern Munich" Priksa gandra |url= (pitulung). www.cnnindonesia.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  4. "Matt Hummels, Renato Sanches, dan Semua Akan Bayern Pada Waktunya". www.fandom.id. Dijupuk 14 August 2016.