Médhia massa

(Kaelih saka Media massa)

Medhia massa yaiku wujud komunikasi sing nganggo saluran (médhia) kang nggayutaké antarané komunikator lan komunikan.[1] Ana uga fungsi liyané saking médhia massa, salah sijiné yaiku fungsi penyaluran émosi.[2]

Cathetan sukuBesut