Melktert

Melktert ( /ˈmɛlktɛrt/, Afrikaans susu tart) iku sawijining olahan saka Afrikaner dessert dumadi saka lemah ndhuwur jajanan manis ngemot custard Isi digawe saka susu, glepung, gula lan endhog . Rasio susu karo endhog luwih dhuwur tinimbang tart custard Portugis tradisional utawa tart endhog Tionghoa, ngasilake tekstur sing luwih entheng lan rasa susu sing luwih kuwat. [1]

Melktert
Melktert.jpg
A freshly baked melktert
JinisTart
AjanganDessert
Panggonan asalSouth Africa
Woworan pokokPastry crust, milk, flour, sugar, eggs
Buku masakan: Melktert  Médhia: Melktert

ReferensiBesut

  1. "It's the simplicity of taste that makes milk tart great". Weekend Argus (Saturday Edition). Dibukak ing 30 September 2019.