Menara Abraj Al Bait

Menara Abraj Al Bait iku sawijining gedhong ing Mekah, Arab Saudi. Dunungé ana ing ngarepé Masjidil Karam. Menara Jamé kalebu kang gedhé dhéwé sadonya.