Tuduhaké menu pokok
Thawaf ing Masjidil Karam (latar wuri)

Masjidil Karam utawa Masjidil Karam (basa Arab: المسجد الحرام) iku siji masjid ing kutha Mekah, kang dianggep panggona paling suci ing donya kanggoné umat Islam. Masjid iki uga dadi tujuan utama sajeroning ngibadah kaji. Imam Besar masjid iki ya iku Syaikh Abdurrahman As-Sudais, imam keturunan Banten. Panjenengané misuwur sajeroning maca Kuran kanthi artikulasi kang cetha lan swara kang merdhu.

Miturut cariyosipun, Masjidil Karam punika kala rumiyin dipunyasa déning Nabi Ibrahim kaliyan putranipun Nabi Ismail.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut