Midnight Sun (filem 2018)

Midnight Sun nggih punika filem drama romansa saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2018. Filem punika kaarahaken déning Scott Speer adhedhasar saking skénario anggitanipun Eric Kirsten, kapundhut saking filem JepangTaiyou no Uta (kababar taun 2006) pakaryanipun Kenji Bandő. Wondéné para juru paraga ingkang kapracaya maragani filem punika antawisipun Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger lan taksih kathah malih. Filem kababar ing surya 23 Maret 2018 kagem sagung pamirsa ing negari Amérikah Sarékat. Dumugi surya 31 Maret 2018, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $7.6 yuta.

Midnight Sun
Barkas:Midnight Sun 2017.jpg
Poster film
DisutradaraniScott Speer
Diprodhuseri
  • Jen Gatien
  • John Rickard
  • Zack Schiller
Ditulis déningEric Kirsten
AdhedhasarTaiyou no Uta
déning Kenji Bandō
Dibintangi
DimusikiNate Walcott
SinématografiKarsten Gopinath
Dibesut déning
  • Michelle Harrison
  • Tia Nolan
Perusahaan
prodhuksi
  • Boies / Schiller Film Group
  • Rickard Pictures
Dibabar déningOpen Road Films (Amerika Serikat)
Studio Canal (Inggris)
Tanggal metu
  • Maret 23, 2018 (2018-03-23) (Amerika Serikat)
Suwéné
91 Menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Kalarisan$7.6 Juta[2]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. "Midnight Sun"". AMC Theatres. Retrieved February 21, 2018.
  2. "Midnight Sun (2018)". Box Office Mojo. Retrieved March 29, 2018.

Pranala njawiBesut