Mike Epps

Michael Elliot "Mike" Epps (lair ing Amérika Sarékat, 18 Novèmber 1970; umur 52 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Mike Epps (2013)

Cathetan sukuBesut