18 Novèmber

tanggal

18 November punika dinten ingkang kaping 322 utawi 323 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit