Sekolah dhasar: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Permasalahan: éjaan, replaced: maneh → manèh (2) using AWB
c (→‎Kurikulum SD: éjaan, replaced: sehat → séhat using AWB)
c (→‎Permasalahan: éjaan, replaced: maneh → manèh (2) using AWB)
 
== Permasalahan ==
Amerga letak geografis Indonésia, dadi masalah sing paling gedhe ya iku pemerataan guru ing dhaérah-dhaérah kang terpencil. Parahe manehmanèh, déné pamaréntah nyebutna menawa akeh guru sing wis diangkat dadi [[PNS]], nanging isih akeh uga guru kang durung kaangkat dadi PNS. Ditambah manehmanèh ana uga guru sing digaji namung <u>+</u>Rp. 100.000,- sesasi.
 
== Deleng uga ==
6.697

besutan