Samuda Kota, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4211599 (translate me))
(éjaan using AWB)
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =58,00 km<sup>2</sup><ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.3</ref>
|pedunungpadunung =-
|kapadhetan =-
}}
'''Samuda Kota''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan|Mentaya Hilir Kidul]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
 
==Referensi==
 
==Pranala jaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master WilayahWewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode desa Kalimantan Tengah]
 
352.737

besutan