Papua: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
:''Kanggo panrapan liya, mangga mirsani [[Papua (disambiguasi)]]''
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''ProvinsiPropinsi Papua'''</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
|}
 
'''ProvinsiPropinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== Laladan Tingkat II ==
* {{id}} [http://ropbd.papua.go.id Situs Asset Papua]
* {{id}} [http://www.papuaweb.org/ PapuaWeb]
* {{id}} [http://www.papuaweb.org/goi/pp/peta-hr.gif Peta yang menunjukkan ketiga provinsipropinsi baru]
 
{{Papua}}
{{ProvinsiPropinsi Indonésia}}
 
[[Kategori:Geografi Indonésia]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Indonésia]]
[[Kategori:Papua]]
 
352.737

besutan