Basa Latin: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
(→‎Basa Roman: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
|}
 
'''Basa Latin''' iku sawijining [[basa]] Italik sing asalé saka [[Latium]], sawijining tlatah ing [[Italia]] saidhenging kutha [[Roma]]. Jaman saiki basa Latin isih dienggo dadi sawijining [[basa liturgis]] kanggo wong [[Katulik]] lan basa sains.
 
== Sawetara Karakteristik ==
352.737

besutan