Sumedang Kidul, Sumedang: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{Kecamatan
| namajeneng = Sumedang Kidul
| dati2 = Kabupatèn
| namajeneng dati2 = Sumedang
| luasjembar =- km²
| pendudukpadunung = -
| kelurahan=-
| namajeneng camat = -
| kepadatankapadhetan =- jiwa/km²
| angka BPS =
| propinsi = Jawa Kulon
}}
 
352.737

besutan