27 Juni: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 149 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2664 (translate me))
(éjaan using AWB)
''' 27 [[Juni]] ''' punika, dinten ingkang kaping 178 utawi 179 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1947]]''' - [[Jenderal Soedirman]] dipun sengkakaen déning [[Soekarno|Presiden Soekarno]] dados [[Panglima TNI|Panglima]] [[Tentara Nasional IndonesiaIndonésia]] (TNI) wonten ing [[Yogyakarta|Ngayogjakarta]].
* '''[[1994]]''' - [[Pujangga]] [[W.S. Rendra]] lan sawetawis aktivis dipuntahan amargi dhémonstrasi ing sacaketipun [[Departemen Penerangan]] ing [[Jakarta]]. Tiyang-tiyang punika protes pambrèdhelan "[[Majalah Tempo|Tempo]]", "[[DeTik]]" lan "[[Editor]]".
* '''[[1996]]''' - Pesawat luar angkasa [[Galileo (pesawat luar angkasa)|Galileo]] kasil ngliwati [[Ganymede]], [[satelit alami]] paling ageng [[planet|planèt]] [[Jupiter]], ugi mundhut gambar lan ndungkap struktur rinci ing saknjawinipun.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:27 June}}
:[[26 Juni]] – [[27 Juni]] – [[28 Juni]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
352.737

besutan