Wulang Bebasan: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Kategori
c (→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB)
(Kategori)
 
{{Alkitab}}
[[Kategori: Kitab ing Prajanjian Lawas]]
124

besutan