Abu Hanifah (sastrawan): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pawiyatan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c
c (→‎Pawiyatan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
==Pawiyatan==
Abu Hanifah ngrampungke sekolah ana ing ''[[Indische Art]]'' ing taun 1932.<ref name="ismail"/> Sawisé iku, piyambaké mlebu sekolah tabib dhuwur ing taun 1962.<ref name="ismail"/> Déné, gelar akademik kang ditampa yaikuya iku [[doktor honoris causa]] saka ''[[Akademi Belle Artes Brazil]]''.<ref name="ismail"/> Gelar iki ditampa ing taun 1962.<ref name="ismail"/> Saka pawiyatane, Abu Hanifah sejatiné dokter.<ref name="abu"/> Abu Hanifah tau kalebu ing pakaryan kalawarta [[Jong Sumatra]], [[Pemuda Indonésia]], lan [[Indonésia Raja]]. Piyambaké dadi redaktur ing kalawarta kasebut iku mau.
 
==Pakaryan pulitik==
6.697

besutan