Pasisir Pulau Merah: Béda antara owahan

143 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Pantai Pulau Merah ya iku salah sawijine pantai ing pesisir [[KabupatènnKabupatèn Banyuwangi|Banyuwangi]]. Pantai kagugang jenèng bukit cilik ijo iku dumugung cedhak pantai. Lokasi Pantai ing desa [[Sumberagung]], [[Pesanggaran]], Banyuwangi, [[Jawa Wetan]] <ref>[http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html Pantai Pulau Merah ing Kabupatènn Banyuwangi].</ref>. Saka kadohan menyang tengah kutha jarake kira-kira 60 kilometer . Kanggo nggayuh lokasi iki punika butuhaké tabuh 2,5 jam. saka pusat kabupatèn Banyuwangi <ref>[[httpshttp://idwww.wikipediabanyuwangibagus.orgcom/wiki2013/Pantai_Pulau_Merah|08/pesona-pantai-pulau-merah.html Pantai Pulau Merah]]</ref>.
 
==Cathetan suku==
*[http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html Pantai Pulau Merah ing Kabupatènn Banyuwangi]
*[http://www.banyuwangibagus.com/2013/08/pesona-pantai-pulau-merah.html Pantai Pulau Merah]
 
[[https://id.wikipedia.org/wiki/Pantai_Pulau_Merah|Pantai Pulau Merah]]
3.421

besutan