Antropologi budaya: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
(Dibuat dengan menerjemahkan halaman "Cultural anthropology")
 
'''Antropologi budaya '''ya iku cabang ilmu [[antropologi]] sing fokus ning kajian [[Budaya|variasi budaya]] menusa lan iki sejen karo antropologi sosial  sing ndeleng variasi budaya minangka salah siji bagian ketetepan ning antropologi.
 
[[Kategori:Antropologi]]
308

besutan